Dwaaldromen

Tags

,

Verdwaald in mijn dromen. Tussen droom en werkelijkheid. Zijn van die nachten waar je mee opstaat. Zit je onder mijn huid. Achter mijn ogen. Hoor ik verdwaalde beelden. Loop door mijn eigen droomwereld

Dwaaldromen. Mijn nieuwe boek komt op 8 maart 2019 uit bij uitgever Mosae Verbo.
Als je interesse hebt in om mijn boek te kopen kun je via mail of Persoonlijk bericht al iets laten weten.
Het boek is een onderdeel van mijn afstudeerwerk aan de kunstacademie, waar ik vijf jaar met plezier heen ga!
De prijs van het boek zal € 17,90 bedragen voor de paperback versie. De gebonden versie gaat € 25,00 kosten.

Dwaaldromen is een vervolg op mijn eerste boek Hersenspinsels.

Meer informatie en de voortgang van dit project volgt nog.

Selfies in Musée de l’Orangerie

Tags

, ,

Eindelijk naar Musee de l’Orangerie gelegen in de Tuilerieën aan de Place de la Concorde. In het museum hangen schilderijen uit het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw. Het museum is vooral bekend door de serie waterlelies van de Franse impressionistische kunstschilder Claude Monet (1840-1926). Deze grote doeken hebben als onderwerp de waterlelies in Monets tuin in Giverny. Licht, de breking van het licht en kleur spelen een grote rol in deze serie. Ze zijn gemaakt in de periode 1914-1926, de laatste 15 jaren van zijn leven. De gewaagde kleuren van de meest recente doeken zouden het resultaat zijn van een oogziekte. Wat een inspiratie om hier te zitten en te genieten. De kleuren en de liefde voor de kunst.

Dwangmatig

Tags

, ,

Dwangmatig fotografeer ik. Wil vangen wat ik voel als ik rondkijk. Een blik die mijn eigen wereld vangt. Vertellen. Kijken. Voelen. Dromen met open ogen. Zie ik de vergeten, weggegooide, achteloos rondslingerende dingen. In Antwerpen dwangmatig vastleggen. Registreren. Vragen waarom. Verhalen komen boven. Maar de woorden komen niet uit mijn mond. Loop ik zwijgend langs een hek met herinneringen, dromen, verdriet, Liefde. Dwangmatig.

Project 80

Tags

, ,

Terug naar mijn jeugd. Terug naar de jaren 80. De uren muziek die ik geluisterd heb. De concerten waar ik heb staan zweten. De New wave. Mijn haren rechtop en zwarte kleren. Alle teksten lezen. Die energie en emotie terug gevonden in Coloseum in Genk met Project 80.

(Project 80 bestaat uit Ivan Seuckens: Zang, Ief Peeters: Bas, Pat De Jonge: Gitaar enRobson Mangelschots: Drum)

(Ief Peeters (Kunstenaar, Bassist en Docent aan de kunstacademie in Maasmechelen) had mij uitgenodigd. Waarvoor mijn dank!)