Kettingreactie Tihange

Tags

, ,

Kettingreactie Tihange. De angst voor mijn leefomgeving. Een actie die mij kippenvel heeft bezorgt. zoveel solidariteit in onze euregio. Je kunt er sceptisch over doen. Maar ik wil blijven dromen over een ideale wereld. Hand in hand voor een een mooiere wereld. Idealen die we delen. Ik weet niet of het helpt. Maar in mijn hart en mijn gevoel heeft het enorm geholpen! Een impressie van enkele uren protest. 90 km mensen. Ruim 50.000 medemensen met positieve energie!!!

 

Whale watching

Tags

, , , , ,

Een wens is in vervulling gegaan. Walvis spotten in IJsland. De derde dag van onze roadtrip rond IJsland. In Húsavík hadden we ons tweede hotel. Na 400 km te hebben gereden zijn we in Húsavík geariveerd. ’s avond hebben we de boottrip gereserveerd. Het was super mooi weer, dus de van te voren ingenomen reistabletten zijn niet nodig geweest. We hebben 4 Bultrug walvissen gezien, en een bruinvis. Wat een geweldige ervaring.

Bruisend Brussel

Tags

, , ,

Lopend door het bruisende Brussel. Kijk ik mijn ogen uit. Zie ik het leven in de stad. Gevoelens. Hoop en verdriet. Het leven van de ander. De spiegel voor mijzelf.

 

Fotofestival Naarden

Tags

, ,

Een korte impressie van het fotofestival Naarden. Waar mijn boek Hersenspinsels tentoongesteld wordt, en te koop is. Mooie inzendingen en super locaties!

Leegte gevuld met hoop

Tags

, , , , ,

Terug van acht dagen IJsland. Een land van leegte gevuld met hoop. De rust en eindeloze leegte. Alles vergeten en op gaan in mijn natuur, samen met de liefde van mijn leven. Ik zit nog steeds in deze reis. Verloren in het heden. Gevoel in het gisteren van nu.