New Dutch Photography Talent 2020!

Gup_New_Sticker_Blackgup openingGup_New_Sticker_Black

Trots mag ik aankondigen dat ik geselecteerd ben als GUP New Dutch Photography Talent 2020! GUP New is een toonaangevend boek met de 100 beste Nederlandse fotografie talenten van het jaar, gepubliceerd sinds 2012. Het boek bevat vier pagina’s met werken uit mijn afstudeer werk dwaaldromen.

De groepstentoonstelling GUP New presenteert het werk van de 100 talenten. De boekpresentatie en opening van de tentoonstelling hebben plaats gevonden op vrijdagavond 6 december 2019 in het Machinegebouw, Westergas, Amsterdam.

 

GUP New is een platform dat Nederlandse fotografie talenten onder de aandacht brengt van galeries, musea, foto-agentschappen, mediabedrijven en instituten die met beeld werken. Met 420 pagina’s is het de stijlbijbel voor art directors, curatoren, verzamelaars, fotografie-liefhebbers en fotografen. In een oplage van 3.000 stuks, zorgt GUP New ervoor dat de beste fotografie talenten de aandacht en het podium krijgen dat ze verdienen.

Veel dank aan GUP magazine en aan de jury. De jury bestaat uit gelauwerde professionals uit de fotografie: Roy Kahmann (Kahmann Gallery/GUP), Erik Vroons (GUP Magazine), Jorre Both (GUP Magazine/ Haute Photographie), Amelie Schüle (Unseen), Gregor Vos (Brinkhof) en Thomas Geerlings (Framework Studio).